Om os

Terkel Pedersen, Rådgivende Ingeniører ApS er et velkonsolideret rådgivende ingeniørfirma med de primære aktiviteter inden for bygge- og anlægsområdet. Under ydelser og referencer finder du mere information om, hvad vi beskæftiger os med/hvilke opgaver vi varetager.

Firmaet har haft base i Holbæk siden 1953 og blev oprindelig drevet af O. Krone Larsen & Carl Rønneberg.
Den første oktober 1989 blev virksomhedens navn ændret og Arly Holmstrup og Terkel Pedersen indtrådte som direktører og indehavere. Med udgangen af april 2000 gik Arly Holmstrup på pension og Terkel Pedersen fortsatte som direktør og indehaver. Pr. 1. Januar 2008 blev Thomas Christiansen, efter 8 års ansættelse, optaget som medejer.

Vi råder p.t. over 14 velkvalificerede fastansatte medarbejdere, og har via et fasttømret netværk mulighed for at inddrage specialister ifm. projekter i eksempelvis sundhedssektoren og medicinal- og fødevareindustrien.

Indenfor områderne energioptimering og – styring og indeklimavurdering har vi i de seneste år målrettet styrket vores knowhow og praktiske erfaring.

TP ApS har udarbejdet KS-håndbog på grundlag af F.R.I´s vejledninger.

Yderligere oplysninger kan findes under Referencer, hvor et varieret udvalg af de mange spændende opgaver firmaet har løst, igennem dets snart 60 årige eksistens, kan ses.

Bankforbindelse
Sparekassen Sjælland, Ahlgade 51, 4300 Holbæk.

Forsikring
Firmaet er gennem “Foreningen af Rådgivende Ingeniører” ansvarsforsikret i selskabet Tryg for en max. tingskade på kr. 2.500.000,- og personskade max. kr. 12.500.000,-.